Ons nieuwsoverzicht

 • Tribute to Sarah Vaughan Eerbetoon aan jazzlegende Sarah Vaughan

  In april 2015 is het 25 jaar geleden dat Sarah Vaughan, een van de grootste jazzvocalisten ooit, overleed. Samen met zangeres Marjorie Barnes en trompettist Angelo Verploegen eert de Codarts & Royal Conservatory Big Band op zaterdag 18 april Vaughans nalatenschap.

 • Nederlands Kamerkoor o.l.v. Risto Joost Muzikale reis van Nederlands Kamerkoor naar Noord Europa

  In de afscheidstournee van chef-dirigent Risto Joost staat Scandinavië centraal. Op zondag 19 april klinken in de Nieuwe Kerk prachtige spirituele werken uit landen waar de natuur een grote rol in het dagelijks leven speelt.

 • Rotterdams Philharmonisch Orkest Drama en diepgang bij het Rotterdams Philharmonisch

  De Tsjech Jiri Belohlavek dirigeert een van z’n lievelingsstukken op zaterdag 11 april bij het Rotterdams Philharmonisch: de Asrael Symfonie van Josef Suk. Overweldigend, dramatisch en van een grote schoonheid.

 • Alexander Gavrylyuk Meesterpianist Alexander Gavrylyuk in Nieuwe Kerk

  Recensenten zijn het er unaniem over eens. Meesterpianist Alexander Gavrylyuk is een fenomeen. Zondagmiddag 12 april debuteert hij in de Nieuwe Kerk.

 • Tania Maria & Quartet Net bevestigd: Tania Maria & Quartet

  Of ze nu een vurige samba speelt, een kalme Bossanova, Afro-Latijnse muziek of een mix van pop en jazz, de Braziliaanse zangeres Tania Maria blijft haar unieke stijl ontwikkelen en nieuwe klanken aanboren.

 • Pluk van de Petteflet Pluk in het theater

  Volgende maand komt Pluk van de Petteflet naar ons theater! Een heerlijke familievoorstelling vol muziek en interactie, natuurlijk gebaseerd op het beroemde boek van Annie M.G. Schmidt.

 • Pasen aan het Spuiplein

  Het is bijna Pasen. Nog geen plannen? Kom naar het theater voor een prachtig klassiek concert of een heerlijke familievoorstelling.

 • Koffieconcert Koninklijk Conservatorium Zondagmorgen 11 uur, Den Haag ontwaakt...

  Eén instrument, maar een zeer gevarieerd programma waarin van alles te beleven valt. De persoonlijke stem van de altviool staat zondag 30 maart centraal tijdens het Koffieconcert van Mikhail Zemtsov en zijn klas.

 • Asko|Sch√∂nberg Dick Raaijmakers en Pierre Boulez centraal tijdens Dag in de Branding

  De voorjaarseditie van Dag in de Branding op zaterdag 28 maart besteedt opnieuw aandacht aan het werk van componist Dick Raaijmakers. Toetsinstrumenten van verschillende aard bepalen de toon van deze editie.

 • 5 sterren voor Argentijnse moderne dans van KM29

  Om warm te blijven in hun onverwarmde studio, móesten de zes dansers van KM29 wel in beweging blijven. Dat praktische gegeven verklaart het hyperkinetische, energieke karakter van Duramadre. De voorstelling kreeg maar liefst 5 sterren van de Theaterkrant en is donderdag 26 maart bij ons te zien!

Actueel

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.